Anglès

 OLIVIA

Aquest curs hem gaudit de la companyia de l'Olivia, una mestra americana nativa, on ens ha fet preguntes, ens ha ensenyat jocs, cançons, ... i li hem ensenyat també la nostra llengua i les nostres costums.
Va arribar al octubre i ara a finals de maig marxa. Alguns alumnes s'han despedit fent-li dibuixos i frases dient: thank you!, goodbye,...

Thank you Olivia for all! Have a good travel! 
TEATRE EN ANGLÈS

"Sleeping beauty"
Vam disfrutar de l'obra de teatre i musical de la Bella dorment en anglès! 
Ens va encantar!
A Angès estem aprenent moltes coses!

Estem escoltant contes en anglès com el de la fotografia "the very hungry caterpillar", i a més, comptem alguna estona amb una nativa anomenada Olivia que és nort-americana i que ve a parlar-nos només en anglès! Ella no sap parlar ni català ni castellà, així que ens hem d'esforçar molt perquè ens entengui i ella ens explica jocs molt interessants!.


_________________________________________________________________________

A cicle inicial hem utilitzat els bluebots!!! robots a l'aula d'anglès!!! ells mateixos confeccionaven paraules en anglès (pink, mum, blue, red, cat...), feien traslladar el bluebot a les fruites "fruits and vegetables" i deien emocions i feien traslladar d'una emoció a una altre. How are you? I'm sad, happy, ... Per practicar: 

El cicle Inicial ha comprat un joc molt divertit d'anglès!! es per aprendre vocabulari. Hi ha moltes fitxes diferents  de fàcils i de difícils. Avui hem començat a fer-lo servir els alumnes que acabaven feines


  English classroom

A la classe d'anglès estem aprenent moltes coses!! 

Estem treballant el vocabulari del conte Pinocho (Pinocchio) in English!!! why??? Per què?

Doncs perquè al mes de Març anirem a veure una obra de teatre en anglès!!!! The Pinocchio!! i hem d'estar super preparats per entendre-la!

Aquí teniu més informació sobre la obra de treatre.


http://www.theatre4schools.com/pinocchio/


A més, a les classes de 1r estem aprenent el vocabulari de la classe (pencil, pencil case, sharpener, bag....), animals,...

I a les classes de segon estem aprenent les parts de la casa (dining room, living room, hall....).

També contem amb una nativa anglesa la Carrie que és mama de dos alumnes de l'escola on ens explica contes i ens fa conversa en anglès cada quinze dies!!  


Bon inici de curs i... No us oblideu de repassar a casa!!

ENGLISH CLASS


A la classe d'anglès també treballem part del projecte que estan fent a cada classe. Han après mitjançant videos a pronunciar els noms dels planetes del sistema solar i hem treballat diferents fitxes. Podeu veure algunes d'elles:
 
 

A més de jocs tradicionals com pedra paper tisora en anglès:
"Rock, scissors, paper, one, two, three, play with me"Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada