JOLLY PHONICS 1r

"READING IS DREAMING WITH EYES WIDE OPEN" Anissa Trisdianty


L'any passat a cicle inicial es va utilitzar Jolly Phonics, un mètode per a treballar la lecto escriptura de la llengua anglesa.  Jolly Phonics utilitza el sistema “synthetic phonics” per a aprendre a llegir i escriure utilitzant el so de les lletres. En aquest mètode s'ensenyen els 42 sons principals de la llengua anglesa que estan dividits en 7 grups.

En aquesta pàgina trobareu diferents propostes per a reforçar des de casa els sons treballats a l'aula.

__________________________________________________________

A continuació trobareu una imatge interactiva on podreu accedir a un banc de recursos per repassar a casa els sons de la fase 1, 2 i 3 treballats a classe. 

A "LETTER ACTION" trobareu vídeos dels sons protagonitzat per els alumnes de 1rA "phase 1", 1rB "phase 2" i 1rC "phase 3"

A "PRESENTATION" podran fer de mestres a casa, repassant els sons i llegint les paraules.

A "CLASS RESOURCES" trobareu diferents activitats per a descarregar i jugar a casa.

"IDENTIFY I, II i L&W" són jocs interactius.

Finalment, "READING" és una activitat interactiva de lectura de la phase 3 on els alumnes podran valorar no sols la seva capacitat de lectura sinó també de comprensió.

PHASESLONG  VOWELS


En anglès podem distingir entre vocals curtes "SHORT  VOWELS" i vocals llargues "LONG VOWELS". Després de conèixer el so de les curtes li ha arribat el torn a les llargues!

Els sons llargs es pronuncien com el nom respectiu de la lletra en anglès (A,E,I,O,U) i s'indiquen mitjançant una segona vocal. Es a dir, dues lletres juntes amb un so.A continuació trobareu una imatge interactiva on podreu accedir a un banc de recursos per repassar a casa la  primera vocal llarga que hem treballat  a  classe. 

"LETTER ACTION" trobareu  el vídeo del so protagonitzat per David.

A "PRESENTATION" podran fer de mestres a casa, repassant tots els sons que hem vist fins ara i llegir les paraules.

"CLASS RESOURCES" trobareu diferents activitats per a descarregar i jugar a casa.

"IDENTIFY  II i L&W" són jocs interactius.

Finalment, "READING" és una activitat interactiva de lectura de la on els alumnes podran valorar no sols la seva capacitat de lectura sinó també de comprensió.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada